Bedrijven

Wil je met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan een MS vrije wereld? Wordt zakelijk sponsor!

Door haar grote zakelijke netwerk en sponsoren heeft Mission Summit veel mogelijkheden om bedrijven onder de aandacht te brengen. Landelijke media (zoals het Algemeen Dagblad en Metro Nieuws) hebben inmiddels meerdere keren aandacht gegeven aan Mission Summit en bergbeklimmer en MS patiënt Niels van Buren

Doneren kan op drie manieren

  1. Doneer direct en eenmalig via iDeal, met een paar klikken veilig en snel doneren. Makkelijker kan niet.
  2. Of koop voor 100 euro een bedrijfspagina op onze website. Lever je logo en een korte tekst aan en wij maken een pagina aan met een link naar de website van jouw bedrijf.
  3. Sponsor je liever in natura? Dat kan natuurlijk ook. Neem dan contact met ons op en we bekijken de mogelijkheden.

3 redenen om Mission Summit te steunen

  1. Elke donatie wordt gebruikt om onderzoek te doen naar een oplossing voor de zenuwslopende ziekte Mulitple Sclerose.
  2. In ruil voor je donatie wordt je bedrijf onder de aandacht gebracht via de website en onze social media. Daarnaast mag je gebruik maken van het beeldmerk van Mission Summit om te laten zien aan bijvoorbeeld je klanten en werknemers dat je bijdraagt aan een MS vrije wereld.
  3. Stichting Mission Summit is door de belastingdienst aangemerkt als ANBI (Algemeen Nutbeogende Instelling) waardoor donaties voor particulieren en eenmanszaken fiscaal aftrekbaar zijn. Voor bedrijven zijn donaties sowieso als kosten op te voeren.

Wil je iets speciaals? Maatwerk is altijd mogelijk!

Uiteraard kunnen we ook kijken naar maatwerkmogelijkheden om jouw bedrijf op een speciale manier onder de aandacht te brengen. Neem vrijblijvend contact met ons op via info@mission-summit.nl of via ons contactformulier en we bespreken graag de mogelijkheden met je.

Deze bedrijven gingen je al voor

Mission Summit heeft inmiddels al veel bedrijven die haar sponsoren. Kijk hier voor een actuele lijst met onze sponsoren