Terug

Voorbereiding voor beklimming Mont Ventoux van start!

17 Januari - Altius Zeewolde

Voorbereiding voor beklimming Mont Ventoux van start!

Evenement: informatiebijeenkomst over efficiënt trainen

Datum: 17 januari 2015

Starttijd: 10:30u

Plaats: Altius Zeewolde

 

Op 17 februari organiseert Mission-Summit een informatiebijeenkomst over efficiënt trainen. Mensen die met Team Mission Summit mee willen met de beklimming van de Mont Ventoux, zijn vanaf 10:30u van harte welkom bij Altius in Zeewolde. Aanmelden kan vooraf bij Mission-Summit, Altius of Kick-off gym.  

Ingrid van der Vlist (Drs. Sportfysiologie) zal verder ingaan op de voorbereidingen die nodig zijn om een berg als de Mont Ventoux te kunnen beklimmen, fietsend of hardlopend. Jan Hein Blom zal meer vertellen over Mission Summit. Na de bijeenkomst zijn bezoekers welkom bij KickOff Gym voor een gratis les Spinning.

Niels van Buren (Haarlem) en Jan Hein Blom (Zeewolde), beklimmen bergen voor Mission Summit en hebben het doel om in 2016 de Mount Everest te beklimmen. In het kader van de voorbereiding voor die expeditie fietsen zij op 25 mei 2015 mee in het evenement Klimmen Tegen MS en nodigen jou uit om mee te doen.

Mont Ventoux, bijgenaamd “Reus van de Provence”, is een klassieker in de Tour de France. Met zijn ruim 1900 meters torent de kale berg boven het landschap uit. De top is vanuit drie dorpen te bereiken. De beklimming is zo’n 26 kilometers met een stijgingspercentage van 12%. Voor fietsers is de beklimming een hoogtepunt in hun sportieve leven.

Mission Summit organiseert deelname aan het evenement Klimmen Tegen MS dat op 25 mei 2015 wordt gehouden. Er zullen veel deelnemers zijn. Het evenement staat bekend om de gezelligheid en de saamhorigheid die spontaan ontstaat. Stuur voor meer informatie een email naar info@mission-summit.nl