Terug

Vincent 4 Mission Summit

18 October - Amsterdam

Vincent 4 Mission Summit

Wie ben ik?

Mijn naam is Vincent Wiering. Ik loop al vele jaren (midden) lange afstanden waaronder regelmatig 16 KM en ½ marathon. Hardlopen neemt zowel als actief loper en ook vrijwilliger een belangrijke rol in mijn leven in. Ik kan erg genieten van een rondje lopen in de frisse buitenlucht en de manier waarop je daarbij je hoofd helemaal leeg kunt maken. Op 18 oktober 2015 zal ik tijdens de Amsterdam Marathon een aanval doen op mijn tijd van vorig jaar: 5:20 uur.

Waarom loop ik voor Mission Summit?

Om voor mijzelf een extra dimensie toe te voegen en voor het steunen van een erg aardige collega heb ik besloten de Amsterdam Marathon voor Mission Summit te lopen. Ik ben erg trots op mijn collega Niels van Buren die de uitdaging aan gaat om bergen te beklimmen en zo geld in te zamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar MS. Als ik zie met hoeveel plezier en doorzettingsvermogen hij deze grote uitdagingen aan gaat is dat iedere keer weer indrukwekkend. Kijkend naar Niels zou het eeuwig zonde zijn als hij dit niet meer zou kunnen vanwege zijn MS. Zijn streven om alles eruit te halen wat er in zit is iets wat ik als een goede motivatie zie om net die stap extra te zetten.

Wat is Mission Summit?

Mission Summit is een stichting die zijn oorsprong kent in 2011 toen 9 vrienden de Kilimanjaro hebben beklommen. Kort voordat de beklimming zou plaatsvinden kreeg een van de deelnemers (Niels van Buren) de diagnose MS. Dit heeft hem en zijn vrienden gemotiveerd om veel geld op te halen voor onderzoek naar MS. Nu gaat het team een stap verder met de beklimming van de andere bergen met als einddoel de Mount Everest!

Steun mij in de strijd die Mission Summit voert tegen MS!

Doneren kan via NL37 INGB 0005 3287 28 op naam van Stichting Mission Summit o.v.v. Marathon Vincent