Terug

Wim

Ik ben Wim van Wijngaarden, 42 jaar. Woonachtig in Stolwijk (ZH) met mijn vrouw Renate en twee hele lieve kinderen, Seb en Anna. Ik ben werkzaam bij NIBC Bank als verantwoordelijke Noordwest Europe in de sector Offshore Energy. In mijn vrije tijd doe ik aan hardlopen, voetbal en houden de kinderen me goed bezig. Ik hou van het knusse en gemoedelijke platteland, maar voel me ook zeker thuis in drukke of verre oorden. 

Waarom zet je je in voor Mission Summit?

Ik ben betrokken geraakt bij Mission Summit doordat ik samen met een aantal andere betrokkenen MBA aan Nijenrode heb doorlopen en zo ook Niels heb leren kennen. Na zijn beklimming van de Mount Everest was het naar mijn idee echt de hoogste tijd om iets voor Mission Summit te gaan doen en niet langer langs de zijlijn te blijven staan. Ik ga me inzetten voor de missie van de stichting, een MS-vrije wereld, en het ondersteunen van het Project Y van Bernard Uitdehaag. Dat ik binnen dit project mag werken met mensen die zeer gemotiveerd en bekwaam zijn, ieder op zijn vakgebied, maakt het des te leuker. Met Niels en alle betrokkenen is naar mijn idee alles aanwezig om verder te bouwen aan Mission Summit en ik hoop mijn steentje daaraan bij te dragen.

Wat doe je binnen het team?

Ik ben als penningmeester verantwoordelijk voor de financiën en ook voor alle ANBI gerelateerde zaken. Verder hoop ik met mijn nuchter boerenverstand iets toe te voegen en bij te dragen aan een goede sfeer zodat met we met de al aanwezige positieve energie blijven werken aan onze missie.

Ga je zelf nog bergen beklimmen?

Met wat fysieke ongemakken uit het voetbalverleden wordt dat wellicht moeilijk, maar ik zal een ieder die dat wel gaat doen in alles bijstaan om met elkaar elke berg, die we gaan beklimmen te overwinnen!