Terug

Brigitte

Ik ben Brigitte Vogelsangs, 41 jaar, ben getrouwd met Bas en woon in het gezellige ’s-Hertogenbosch en ben Project & Category Manager bij Category & Trade Company (www.ct-company.nl) Rol binnen de groep Marketeer, verantwoordelijk voor het reclamebureau, huisstijl en doelgroep positionering.

Waarom ben ik bij Mission Summit?

Het begon in 2011, hoe vaak krijg je nu de kans om zoiets speciaals te doen als het beklimmen van de Kilimanjaro met een leuke groep mensen vol energie en motivatie? Uniek! Antwoord was dus snel Ja. Een ontzettend mooie uitdaging in alle opzichten. En het bleek niets te veel gezegd, de wereld bekijken vanaf de top van de Kilimanjaro met 9 vrienden, was een onbeschrijfelijke ervaring, iets wat je nooit meer loslaat. De lol, energie en intense vriendschappen zijn mijn belangrijkste motivatie om me wederom aan te sluiten bij Mission Summit. Deze keer is mijn persoonlijke doel geen beklimming, maar inspiratie en creativiteit om weer een zeer ambitieus doel te realiseren met een fantastische groep krachtige mensen.

WVTTK: Ik hou ontzettend van reizen, het geeft een gevoel van vrijheid, reizen is ervaren, leren en begrijpen. Het helpt me in mijn werk en persoonlijke ontwikkeling. Het prachtigste boek wat ik gelezen heb, gaat ook over reizen en hoe ik dat ervaar, wie het gelezen heeft zal begrijpen wat ik bedoel. De titel verwijst er al enigszins naar ‘Atlas in staking’. Wat ik zeker meeneem in de komende jaren? Een klein boekje waarin ik mooiste momentjes en ervaringen kan beschrijven. Als er de mogelijkheid is, zou ik graag een paar van de reizen ondernemen naar de voet van te beklimmen bergen om de doelen te helpen realiseren.