Terug

Els van Steijn

De Fontein, vind je plek

 

Je laat het jezelf goed gaan, als je op je eigen plek staat. Sta jij stevig op jouw plek?

Ken je het prettige gevoel dat je vol in je kracht staat met jouw eigenheid en dat je stevig je plek inneemt? Of word je geleefd en kom je regelmatig dezelfde patronen tegen in zowel je privé- als professionele leven? Hardnekkige patronen in je leven zijn vaak terug te voeren op je familiesysteem; de onlosmakelijk verbinding met al je familieleden. Net als de natuur kent dat systeem onzichtbare wetmatigheden waarvan je je vaak niet bewust bent, maar die grote invloed op je leven uitoefenen. Tijdens de lezing krijgt je uitgelegd hoe je deze wetmatigheden voor je kunt laten werken.

Als je leert om op de juiste plek te staan in 'de fontein’, vind je rust en laat je het jezelf goed gaan. Je laat los wat van de ander is en ziet onder ogen wat van jou is. Hiermee stel je grenzen, blijf je in verbinding en neem je verantwoordelijkheid voor jouw leven. Je leert ja te zeggen tegen al het goede en het minder goede wat er is, waarbij je je eigen primaire gevoelens gaat ervaren. Je zult merken dat je toegang krijgt tot een positieve spiraal waardoor de relatie met jezelf en je omgeving verbetert.

Els van Steijn is coach, familie- & organisatieopsteller en schrijver van het bestseller ‘De fontein, vind je plek’ en het boek ‘De fontein, maak wijze keuzes'. Voor haar cliënten is de metafoor van 'de fontein' een eyeopener en het ontbrekende puzzelstukje dat nodig is om een volgende stap effectief te kunnen zetten. Haar missie is om volgende generaties systemisch ‘schoner' en minder belast te laten zijn.

Wil je meer weten over Els? Zie www.elsvansteijn.nl
 

Els geeft haar lezing op 12 oktober 2021. Wil je erbij zijn? Schrijf je dan in via onze QR-code of stuur een mail naar info@mission-summit.nl