Terug

Sandra & Klaske

Sinds kort hebben we twee nieuwe fantastische ambassadeurs. Beiden hebben vorig jaar hun eigen bergen verzet als deelnemers van de Alpen Expeditie van Mission Summit en zetten zich vol passie en enthousiasme in voor een wereld zonder MS. Daar zijn we uiteraard enorm blij mee! 
We stellen ze graag aan je voor;

Sandra de Haan is MS-patiënt en is vorig jaar bij Mission Summit gekomen als aanjager en expeditielid van de Mont Blanc Expeditie van Mission Summit; een enorme uitdaging en een hele bijzondere ervaring. Maar dat is niet alles. Sandra heeft succesvol de Nijmeegse Vierdaagse voor MS-research uitgelopen en is betrokken bij vele andere MS ondersteunende activiteiten zoals presentaties, fondsenwerving, en ambassadeurschap KNGF-geleidehonden. 

Klaske Veth is al even actief als Sandra. In het dagelijks leven is zij onderzoeker Healthy Ageing bij de Hanzehogeschool in Groningen en daarnaast is ze MS ondersteuner. Vorig jaar deed ze mee aan de Mont Blanc Expeditie en ook zij heeft de Nijmeegse Vierdaagse succesvol uitgelopen voor MS research. 
Wil je in contact komen met Sandra en Klaske, stuur dan een mail