Steun ons

Totaal gedoneerd: € 111.018,00
doneer nu

Doneer nu en ontvang een gesigneerd boek van Ronald Giphart

Doneer €50 + 3,95 verzendkosten aan Mission Summit en krijg een gesigneerd boek 'Ik omhels je met duizend armen' van Ronald Giphart! 

Maar 100 exemplaren beschikbaar, doneer dus snel via de link!

Let op! Mail na je donatie je adresgegevens aan info@mission-summit.nl en dan komt het boek zsm jouw kant op.

Giphart vertelt in dit boek over de ziekte van zijn moeder; MS, en haar strijd ertegen. Ze probeert alles om beter te worden, tot ze bijna helemaal verlamd is en uiteindelijk niet alleen zij, maar ook de dokters de strijd opgeven. Op dat moment besluit Giphart’s moeder, Lotti, dat ze nog een half jaar wil leven en daarna euthanasie wil laten uitvoeren.

Doe mee en steun Mission Summit en Niels van Buren

Ook meedoen en delen in onze vriendschap? Sluit je dan vandaag nog aan bij Mission Summit, friends for life en like onze Facebook pagina. Dan ben je altijd op de hoogte van de acties en beklimmingen van MS patiënt Niels van Buren.

Wil je meer informatie of zelf een evenement organiseren, wij helpen je graag! Neem contact met ons op via info@mission-summit.nl of via ons contactformulier.

Steun onderzoek naar MS door een eenmalige donatie te doen. Je kunt je donatie direct overmaken naar rekeningnummer NL37 INGB 0005 3287 28 op naam van Stichting Mission Summit of doneer veilig en snel met iDeal.

Je kunt Mission Summit nu ook steunen door eenvoudig een sms'je te sturen. Sms MS naar 4333 en doneer direct € 3,-!

Alle donaties aan Mission Summit komen ten goede aan nieuw onderzoek van het VUmc naar de ziekte MS genaamd Project Y.

Alvast hartelijk bedankt namens bergbeklimmer en MS patiënt Niels van Buren.

Huur Niels van Buren in als spreker

Niels van Buren heeft een bijzonder verhaal te vertellen over zijn ervaringen als klimmer en hoe hij zijn onmogelijk lijkende droom heeft verwezenlijkt. Met zijn verhaal wil Niels graag mensen motiveren en inspireren. Voor bedrijven en organisaties vertelt Niels over zijn drijfveren, ervaringen en de lessen die hij heeft geleerd.

Geïnteresseerd in zijn verhaal? Via Speakers Academy is Niels in te huren voor lezingen. De opbrengst hiervan komt ten goede aan Mission Summit en daarmee het financieren van nieuw onderzoek naar de ziekte MS.